Oosterse Roerbakschotel
Aantal porties | 2 porties
Ingrediënten
- 1 bosje groene asperges (zo dik mogelijke!)
- 50 gram taugé
- 3 stengels bosui
- 50 gram cashewnoten
- 1 rode peper (meer of minder naar smaak)
- 2 cm gember
- 1 teen knoflook
- 1 el currypasta (naar wens)
- 2 el kokosmelk
- 1 el limoensap (naar smaak)
- 1 tl zoetstof (naar smaak)
- 2 grote eieren
- scheutje room
- peper & zout
Instructies
-
Snijd met een kaasschaaf of dunschiller dunne plakken van de groene asperges, zodat je een soort dikke noedels krijgt
-
Snijd de bosui en rode peper in ringen. Hak de knoflook, gember en cashewnoten fijn
-
Klop de eieren op met een scheutje room of kokosroom, peper & zout. Bak een omeletje hiervan.
-
Snijd de omelet in dunne reepjes
-
Zet de wok op hoog vuur, bak de ui, peper en knoflook aan.
-
Voeg de asperges toe en bak 3-4 min aan
-
Voeg nu de currypasta en kokosmelk toe, roer goed door.
-
Draai het vuur laag, voeg nu de taugé, bosui en omeletreepjes toe
-
Breng op smaak met zout, zoet, zuur en serveer met gehakte cashews
Benodigdheden
-
Wokpan
Dit recept is van GreenTwist.
Geef een reactie