default-header

Re:Koken met minder (geen dus) verzadigde vetten.

Home Forums Recepten en tips Koken met minder (geen dus) verzadigde vetten. Re:Koken met minder (geen dus) verzadigde vetten.

#81846
Lisa
Deelnemer

Job Pieter Tent schrijft:
[quote]

waar smaakt dat dan naar?
heeft dat een beetje het stroperige effect als suiker in de koffie? (ik mis dat namelijk een beetje sinds ik geen suiker meer in mijn koffie mag…)

Vriendelijke groet, Job[/quote]

Hoi Job,

Hmmm……
Het smaakt naar koffie, met een vleugje kokosaroma (ik proef het nauwelijks), maar het is ook net of je een slok bouillon drinkt omdat het smeuiig voelt op de lippen.

Ik neem het niet altijd in de koffie …. maar alleen om een extra portie kokosolie te nemen: ik eet de kokosolie namelijk ook als medicijn tegen bacterieen (de olie bevat veel laurinezuur en ook caprylzuur)).
Maar ik let wel op dat ik niet al te veel neem: want ook al is het een gezond en licht verteerbaar vet, als ergens TE voor staat is het nooit goed he?

Mis je alleen het stroperige van suiker in je koffie, of mis je ook het zoete van de suiker?

Groetjes,
Lisa